
Aspectes diversos de Cuba


Bons llocs per a menjar són els paladars. Són uns restaurants privats, que estan instal·lats en cases particulars, en el jardí d'alguna casa, en el menjador d'un pis. Es un dels pocs negocis que poden tindre la gent cubana. El nom procedeix d'una de sèrie brasilenya en la qual una de les protagonistes decideix montar un restaurant ficant-li el nom de Paladar.
Temps actual en La Habana:
Iniciant el viatge...
Sortint des de Madrid, amb la companyia Iberia, arribem a l'aeroport José Martí, en La Habana, unes deu hores després. Apart de la maleta, portavem tres caixes plenes de roba, calçat, medicaments... per donar-les a una família, de part de parents que viuen a Barcelona. Així ens paren en l'aduana. Després d'una estira i arronsa, aconseguim entrar les caixes al pais, pagant 100$, quan ens demanaven en un principi 300$ per a totes elles.
En l'aeroport ens espera un cubà, al qual li donàrem les caixes. Després, agafem el cotxe que haviem llogat prèviament. Finalment, ens allotjem durant aquests dies a casa d'ell, i que ens farà de guia. La moneda que ferem servir per a pagar durant tot el viatge va ser amb el dòlar americà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.