Sobre el blog

km369 va néixer el novembre del 2007 amb l'objectiu d'ensenyar als coneguts i familiars els llocs pels quals viatjavem, i evitar la molèstia d'ensenyar-los les fotos igual no li venien de gust. Poc després, vam anar recopilant els viatges i sortides que havíem fet prèviament, i després d'uns anys, ja hem arribat a publicar tota una pila d'entrades.

D'experiències personals en els viatges, en parlem poc; més aviat ens hem centrat en explicar en els aspectes organitzatius dels viatges i sortides, així com la història dels llocs que hem vist, amb l'ajuda de les guies, dels fullets, d'internet, i sempre amb el respecte dels seus autors, hem agafat aquella informació que més ens ha convingut per explicar-lo a la gent que ens visita.

En determinats llocs, es poden fer fotos sense cap tipus de problema, però tens prohibit publicar-les en internet. Davant d'això, creiem que no fem cap mal realitzant-ho, doncs el que estem fent es donar publicitat del lloc i oferint informació a la gent, i incentivant-los a què també realitzin la visita corresponent.

El 2011 feiem el salt a les xarxes socials, tant a Facebook com a Twitter, en un intent d'apropar-nos a més gent i també conèixer les experiències dels altres viatgers bloguers. Precissament alguns d'ells, ens ha distingit amb premis simbòlics a la nostra bona feina, com el Premi Dardos (pels amics de Quaderns de bitàcola), el Versatile Blogger (per part de Viatge per Catalunya) i el Liebster Adward (gentilesa de Mariposas Nórdicas).

I durant el 2013, vam participar per cop als Premis Blog Catalunya, que organitzen anualment l'associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement) en la categoria de Turisme i Viatges, i dels quals vam aconseguir ser un dels cinc finalistes, gràcies als vots de la gent que ens segueix.

I el 2014 el vam iniciar donant una nova imatge al blog, canviant ràdicalment el seu estil, afegint nous menus i altres millores, amb l'objectiu de fer-lo més agradable als nostres visitants.

A reveure viatgers/viatgeres.


www.twitter.com/km369 | www.facebook.com/km369

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.