Cuba (IV): Pinar del Río y Varadero

Dos dels dies que vam estar per allà, visitarem les afores de La Habana. Un dia vam anar a Pinar del Rio, en la regió occidental: un dels llocs més macos de Cuba, amb un gran bellesa natural que és Reserva Mundial de la Biosfera. També es poden veure i visitar fàbriques de tabac, on es fan els famosos purs habans.

El lloc més visitat i maco és el Valle de Viñales. Localitzat en la Sierra de los Organos. Aquesta zona té la categoria de Paissatge Natural de la Humanitat. La varietat de flora i fauna es combina amb coves, on es pot fer espeleologia i senderisme.



Finalment dinem a Soroa, en la mateixa regió. Situada a 70km de La Habana, es coneguda pel seu salt d'aigua i un orquidari on hi ha centenars de varietats d'orquidees.

Un altra dia anem al lloc més turístic de la illa: Varadero. Es un inmens complexe turístic amb serveis destinats exclussivament als turistes. A 140km de La Habana, s'arriba per una autopista de peatge. A l'estar vetada als cubans, no és el lloc ideal per a coneixer el món cubà. Les seves platges, això si, són magnífiques.

Més informació i llocs interesants a veure en Cuba, la podem trobar en:

http://www.guije.com/index.htm
http://www.paseosporlahabana.com/
http://www.cubacultura.org/

1 comentari :

  1. Hola,
    nosaltres també vam estar per Cuba i el que més ens va agradar va ser Baracoa, el que passa és que va ser l'extra del viatge i només hi vam estar una nit. Llàstima!
    Salut
    Fuet-i-Mate

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.