La Fòrmula 1 (Montmeló). El Paddock

El paddock i boxes estan ordenats d'acord amb la classificació del mundial de constructors de l'any anterior. Així, tenim primer el del propi Ferrari, seguit per BMW i Renault... i l'últim de tots el de McLaren, degut a desclassificació que varen tindre a causa d'unes irregularitats durant l'any 2007.

La planta baixa del motorhome de Ferrari, serveix com a lloc de trobada i una àrea de conferència de premsa. La planta superior està reservada pels invitats de l'equip i VIPS. També disposa d'un terrat, que ofereix una vista de 360º.











A continuació ve el de l'equip BMW-Sauber, un dels més funcionals i originals. Combina el tradicional estil d'un motorhome amb una estructura més moderna. L'àrea central es envoltada per dos motorhomes de més d'una planta. Al centre, una àrea de menjador, i tot el conjunt està cobert amb una lona.











Després tenim el de l'equip ING-Renault, dissenyat amb el tradicional estil de dos motorhomes un al costat de l'altra, units en el centre per una estructura amb un sostre i parets. L'àrea central és un menjador i una àrea de conferència de premsa i els dos motorhomes serveix com a àrea per l'equip comercial, els directors i els pilots.



L'equip de Williams ha perdut gran part del pressopost que tenia anys anteriors. El seu motorhome està dissenyat sobre la base tradicional de dos autocaravanes amb oficines, unides al centre per una àrea de menjador on l'equip menja i s'organitzen conferències de premsa, relacions amb patrocinadors i altres assumptes de negoci.

La infraestructura de Toyota segueix l'estil tradicional: els motorhomes són oficines pels pilots i staff, mentre que la part central és una àrea de menjador i d'acolliment on poder fer entrevistes amb els mitjans de comunicació.


El Red Bull Energy Station disposa de la infraestructura amb més superfície de tots els equips. Està format pels motorhomes dels equips de Red Bull i de Toro Rosso. Té tres pisos d'alçada i disposa de diferents bars, menjadors i terrasses. Està dissenyat amb el mateix estil de llocs d'acollida on Red Bull es patrocinador.

El motorhome d'Honda Racing F1 Team s'ha transformat en un espai més conscient ambientalment que els anys anteriors, d'acord amb el seu patrocinador. Disposa de dos àrees de menjador, per a menjar en qualsevol de les parts de la zona central. Als costats, dues autocaravanes.

Per últim, tenim el de l'equip McLaren Mercedes, el més espectacular i avançat tecnològicament dels motorhomes existents en el paddock. Construït en tres plantes, es necesita dos dies per a montar-ho i 12 camions per a transportar-ho. Amb una estructura que arriba fins els 13 metres d'alçada, està forrada de psicodèlics miralls, és un extracte de la seu vanguardista de Paragon (seu de la escuderia situada en Woking i dissenyada per Norman Foster).



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.