Bèlgica. Dades interesants

Que hi ha de típic en Bèlgica? Doncs, els gofres (de diferents sabors: amb xocolata, nata, maduixes, plàtan, gelat...), centenars de marques i sabors diferents de cervesa, els brodats i la xocolata, també de diferents tipus.

Aqui, una degustació de cerveses: Blanche de Brugges, Grimbergen Brune, Ciney Blonde, Kriek Mort Subite i una Faro Mort Subite, acompanyat per una porció de formatge.

I la xocolata la pots trobar a tot arreu també, podent comprar tot tipus de varietat i forma, ja sigui en bosses a pes o caixes.


Enllaços interessants que vaig trobar per a preparar el viatge:

http://www.b-rail.be/main/E/ (Per a consultar els horaris i preus dels trens. També pots comprar on-line. Recordeu que en el cap de setmana, els bitllets tenen un 50% de descompte. I els revisors sempre pasen a demanar-te els bitllets... o sigui que ja ho sabeu)

www.flandes.net (Et dóna informació de diverses ciutats i et permet demanar informació turística. En una setmana, pots tindre la informació a casa teva).

http://www.belgica-turismo.es/ (Pots baixar-te fullets de Brusel·les o demanar. Centrat en la ciutat de Brusel·les i escapades a la regió de Valònia)

Altres dades:

Brusel·les (Bruxelles/Brussel): 146.000 habitants, que s'incrementa en la seva àrea metropolitana a 1,71 milions. Temps actual:
El Tiempo Bruselas - Bruxelles National

Bruixes (Bruges/Brugge): 117.000 habitants, capital de la regió belga de Flamdes Occidental.

Gant (Gand/Gent): 224.180 habitants, capital de la regió belga de Flamdes Oriental.

1 comentari :

  1. Xeeic! Què passa!
    Està bé el bloc.
    Ens el lleigirem amb més calma.

    De moment, aquí tens el primer comentari.

    Josep Palau

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.