Orange

Orange va ser fundada, pels romans, durant el segle I a.C., per assentar una colònia de veterans. Es una ciutat on es pot veure part de l'esplendor de la època romana en aquesta regió, amb el seu teatre i l'arc de triomf.

El Théatre Antique va ser construït al principi d'aquesta era, i és el teatre de pedres millor conservat del món romà occidental. Com en temps de l'antigüetat, aquest edifici pot acollir més de 9000 persones en cada espectacle. El seu mur extern té una llargària de 103m i 37m d'alçada. Construït en pedra de granit, ha sapigut aguantar el pas del temps. Al seu voltant, es poden trobar restes d'antiges edificacions, com un temple. El dia que vam anar (20 d'agost), estaven desmontant l'escenari d'una actuació que havia tingut dies abans.













L'Arc de Triomf era la gran porta de la ciutat, edificada al voltant de l'any 20 a.C., en la via que unia les ciutats d'Arlés i Lyon. Estava dedicat a la glòria dels veterans fundadors de la colònia, representant la dominació romana sobre els gals. Té 22m d'alçada, 21m d'amplada i 8m de gruix.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.