Portugal. Sintra

Dia 9 de gener. A uns 30 minuts de Lisboa, mitjançant un tren de rodalies que l'agafem davant mateix de l'hotel, ens arribem a Sintra, Patrimoni Nacional de la Humanitat.

Anem cap al Palau Reial, que va ser residència d'estiu durant una pila d'anys dels reis portuguesos. Durant el cami, passem per l'Ajuntament i per una font de tipus àrabiga. L'edifici, de color blanc, és un conglomerat d'edificis de diferentes èpoques, i resalta les seves dues xemeneies còniques blanques, de la cuina. Val la pena entrar en aquest palau. No es permet fer fotografies a l'interior.

D'aqui, agafem un autobus, que fa una ruta circular per la zona, per anar al punt més alt de la serra de Sintra, on hi ha un Parc de 270 hectàries, i el Palau Nacional de Pena. Aqui pots anar passejant pel parc, o agafar un altre autobus, més petit, quet et faci arribar al Palau. Aquest, és un edifici romàntic inspirat en els castells de la Baviera. Va sorgir en l'any 1839 quan el rei consort D. Fernando II adquirí les ruïnes del monestir de Nossa Senhora da Pena.




Sortint del Parc, baixant per la carretera, a pocs metres, un camí porta al Castelo dos Mouros, formada bàsicament per la muralla del castel arab.





Després de baixar cap al poble i haver dinat, agafem la carretera de Montserrate per a veure dos monuments més:

La Quinta da Regaleira es tracta d'un edifici amb una suma d'estils i construccions (jardins, pous, estàtues, torres...) que fa semblar a un escenari d'òpera






A pocs metres, hi ha el Palau de Seteais, avui en dia un hotel de luxe...

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.