Portugal. Lisboa (I)

Del 7/01 al 11/01/2007, vam estar a Portugal, per a coneixer la seva capital Lisboa i Sintra. El vol dura menys de dues hores. Una vegada a Lisboa, agafem un taxi per anar a l'Hotel Lutecia, a pocs minuts de l'aeroport, i davant de la estació de tren que agafarem per anar a Sintra, i a prop de la estació de metro Roma.

Lisboa és la desembocadura del riu Tejo i es coneguda com la ciutat dels set turons. Es recomanable agafar els tramvies, que t'estalviaran moltes pujades i baixades. Un bon punt d'arrancada, és en la plaça Figuereira on destaca la estàtua eqüestre del rei Joao I i agafem el nostre primer tranvia, per anar cap a la zona del Castelo.

El Castelo de Sao Jorge va ser castell dels moros, palau reial... i s'extèn per una gran àrea que inclou diferentes torres, vigies, un fossar i dues places dividides per una muralla interior. Des de la explanada i el camí de ronda, es pot disfrutar de la que és una de les més espectaculars panoràmiques de la ciutat i del riu Tejo, sobretot quan el sol es va ponent.











Sortint del castell, es pot anar al Miradouro de Graça, al costat de la església del mateix nom, on es pot disfrutar de la vista, i del mateix castell. Baixem a peu, i ens trobem amb la església de Sao Vicente de Fora, lloc on estan enterrades les restes dels reis portuguesos i darrera mateix el Panteó Nacional, lloc de repòs de diferents personatges de la història de Portugal.




Després de passar pel barri de l'Alfama, en el qual no vam veure res destacat, i direcció cap a la plaça del Comerç, viem la Se (catedral), que ha sigut reconstruïda vàries vegades, degut als diferents terratremols que ha patit la ciutat. La Se va ser erigida pel rei Dom Alfonso Henriques.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.