Londres (III): Buckingham Palace

Seguim camí i arribem a Buckingham Palace, la residència oficial de la monarquia britànica en Londres. Abans, havien viscut en altres llocs, des del mateix Westminster fins a St. James's passant per Whitehall o Kessington.

El rei Jordi III comprà Buckingham House l'any 1762 com a regal a la reina Carlota. Durant els propers anys, els arquitectes John Nash i Edward Blore, ampliaren el palau, i amb l'arribada al tron de la reina Victoria, passà a ser la residència oficial de la monarquia. Més reformes en els segles XIX i XX donaren la seva forma actual.

Un dels espectacles que concentren més gent és el canvi de guàrdia, que té lloc davant mateix del Palau, i que es realitza des de l'any 1660. Dura al voltant de 45m i s'ha de mirar quins dies ho fan, ja que no es realitza cada dia.











Davant del Palau, hi ha el Queen Victoria Memorial, una escultura de marbre blanc construïda per Sir Thomas Brock, l'any 1911. En ella, hi ha la reina Victoria, envoltada d'àngels que simbolitzen la caritat, la veritat, la justícia...



També, hi ha la una altra cerimònia, aquesta amb cavalls, que es realitza diàriament en el Horse Guards Parade.







Aprop del Palau, i al voltant del Mall, hi ha St. James Park, amb vistes magnífiques de Buckingham i Whitehall. En ell també trobem un petit llac.

Pels voltants, també hi ha un altre parc real, el Hyde Park, més gran que l'anterior i un lloc ideal per a caminar, fer footing...

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.