Brasil. Fortaleza (II): excursions


De les excursions que ofereix Fortaleza destaca la de Canoa Quebrada: situada a uns 160km, a l'est de la capital, en el municipi d'Aracati, és un petit municipi de pescadors que es va convertir en un important destí turístic popularitzada pels moviments hippies durant la dècada del 1970. Et porten en autocar, i d'allà pots fer un passeig amb els buggis per les dunes i la platja.



Canoa Quebrada és un petit paradís amb sol pràcticament tot l'any amb una mar tranquila i transparent, alcantilats de pedra vermells i dunes diverses. També es pot fer-se a la mar amb alguna de les nombroses jangades (semblant a velers).



Un altra excurssió és la de Morro Blanco i a la Praia das Fontes.


A 85km de Fortaleza, Morro Blanco es coneguda per les seves dunes i falésias (alcantilats de tall vertical) de diferentes tonalitats de colors naturals, que és la matèria que utilitzen per a fabricar els seus populars records artesanals, que dipositen en contenidors de vidre. Abans d'entrar en els laberints que ofereix la zona, es troba la Chapelle de Sao Pedro.



Al voltant de les falésias, hi ha el Parc de la Praia das Fontes, amb el seu resort (amb un petit parc aqüàtic), que és on dinem, i que ofereix una panoràmica del mar i de la zona.

Destacar per últim, encara que no vam anar, Jericoacoara, considerada com una de les platjes més maques del món. A 300km de Fortaleza, hi ha paquets de diferents dies per anar-hi i disfrutar dels seus encants naturals.

1 comentari :

  1. Teu pecado mortal: não conhecer Jeri. Espero que não passe mto tempo no purgatório kakakka

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.