Hem rebut el Premio Dardos

(19/11/2012) Per una vegada, no parlarem d'un lloc, ciutat o pais del món, sino d'un premi que hem rebut. Vam començar a escriure aquest bloc amb l'idea de mostrar a la família i als amics més propers les sortides fetes, començant amb sortida de quatre dies per Brusel·les, Bruixes i Gante. Poc a poc, hem incrementat les entrades (369 fins ara), per diferents païssos del món (uns 20), les visites també han anat creixent i també ens hem ficat a les xarxes socials, tant a Facebook com al Twitter.

Fa un dies vam saber que ens havien reconegut amb el Premio Dardos, que ha vingut de la mà d'un altre bloc de viatges, els amics dels Quaderns de bitàcola. Abans de tot, donar-los les gràcies per considerar-nos que ens ho mereixiem. Es tracta d'un permi honorífic, l'origen del qual es desconeix, i que donen els mateixos bloguers a altres-

Les regles d'aquest premi, a l'acceptar-lo, són les següents:

1. Publicar una entrada al teu bloc incloent la imatge del premi.
2. Fer esment i enllaçar el/s bloc/s que t'han atorgat el premi.
3. Atorgar el premi a 15 blocs més.


Es complicat triar 15 blocs, doncs hi ha de tota mena i molt bons, però com hem de seleccionar-ne quinze, allà anem, per ordre alfabètic:

1. Barcelona pixel a pixel: un bloc senzill i entretingut que et permet jugar a endevinar, a partir d'una foto i una breu pista, racons, edificis, fonts i altres llocs de la ciutat de Barcelona.
2. Chavetas: viatges arreu del món de la família chavetas amb moltes fotos, explicacions, llocs i un bonic disseny del bloc.
3. Conèixer Catalunya: aquí trobareu centenars d'entrades amb explicacions d'edificis, monuments i qualsevol cosa interessant a veure en qualsevol lloc dels territoris de parla catalana.
4. Donant un voltet: els viatges d'una jove bloggera de Barcelona.
5. El bloc dels viatges: un esplèndid recull de blocs, experiències i narracions en català per arreu del món, i que et permet coneixer un munt de blocs de viatges interessants.
6. Els viatges d'en Xavi i la Txell: recull de llocs visitats per una parella d'Arbúcies amb volta al món inclosa.
7. Equipatge de mà: bloc de consells, experiències i curiositats sobre viatges.
8. La catosfera viatgera: tot un directori de blocs de viatges en català amb més de 500 blocs i 2.000 destinacions per descobrir.
9. Living to travel: viatges i llocs d'Espanya i arreu del món.
10. madaboutravel: un dels blocs que fa poc que he conegut i molt interessant, amb llocs diversos per tot el món.
11. Malviatge: records i experìencies dels viatges i petites escapades d'una parella per Catalunya, i amb protagonisme pel món del ví.
12. Mi patría son mis zapatos: les experiències i llocs de Victor del Pozo.
13. Petits grans viatges: relats i experiències de viatges per Europa i rutes per Catalunya.
14. Sombras de tinta: viatges i història dels llocs d'alhambrarum.
15. Viatges amb cartabó: bloc de viatges que fa pocs mesos que ha aparegut, però que m'ha agradat des del principi, on apart de llocs per descobrir, també podem saber de la seva arquitectura.


(06/12/2012) Dies després, dos blocs més ens van atorgar el Premi Dardos. En concret, van ser els amics de Donant un voltet i Apunts de Viatge. Gràcies als dos.

5 comentaris :

  1. Moltes gràcies Gerard pel premi i per la bona propaganda que ens fas!
    Ens fa molta il·lusió un reconeixement d'aquesta mena, perquè fa molt poc que acabem de començar i ens fixem molt en la bona feina que heu fet fins ara els que teniu molta més experiència.
    Tan bon punt com la feina ens deixi (que ens té una mica atabalats últimament) farem també les nostres mencions.

    ResponElimina
  2. De res!! A seguir amb la bona feina...

    ResponElimina
  3. Oh! Gerard, m'acabo d'assabentar del premi! Moltíssimes gràcies per llegir-me, per les teves paraules i moltes felicitats pel blog tan complert que tens... Fa venir ganes de continuar explorant ;)

    Tinc pendents les meves nominacions... i tan bon punt torni d'Escòcia les faré.

    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Enhoraona a tu madaboutravel també per la bona feina que fas...
    Salutacions

    ResponElimina
  5. Hola Gerard!
    Moltes gràcies per la menció, crec que ara mateix intentaré escriure-ho al bloc.
    Enhorabona a tu també per la bona feina que fas!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.