Capadòcia. Çavuşin

Çavuşin és un dels altres assentaments antics de la regió i un important centre cristià, amb una història molt semblant als anteriors emplaçaments que hem visitat. L'autocar ens deixa al costat d'una gran roca, que sembla un inmens rusc, on els antics habitants van construïr les seves cases, magatzems i templs. Es pot anar pujant, i amb compte, vigilar moltes de les seves sales.











Adalt de tot, podem veure gran part del poble més modern i part en una de les seves sales es pot trobar l'església de Sant Joan Baptista, que es creu que va erigir-se en el segle V, que tenia pintures dels segles VI, VIII i VIII.








En els seus origens, aquesta església presentava una entrada decorada amb diversos pilars que van caure a terra ja fa molts anys. La majoria dels frescos que decoraben les seves parets van ser esborrats pel pas del temps.







Apart, a les afores del poble hi ha un altra església important, la de Nicèfor Focas, que no vam visitar. Va ser construïda per a conmemorar a l'emperador romà que va peregrinar a l'església de Sant Joan Baptista durant una campanya militar.




Baixant per l'altre costat del rusc, trobem més xemeneies de fades...







Tornar a Turquia
Tornar a la Capadòcia

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.