La Fòrmula 1 (Montmeló). Dins del circuit


Darrera de la tribuna principal, es troba el Village, on hi ha els stands de Toyota (amb un simulador), el de Toro Rosso i Ferrari, entre altres, i diferentes botigues on comprar merchandising dels diferents equips que participen en la F1.



Al final del Village, i per un passadís que creua la pista, s'arriba a l'entrada del Formula 1 Paddock Club. S'ensenya la corresponent acreditació, i et donen el programa oficial del Mundial i uns taps, per a protegir la oida dels potents motors dels monoplaces. Una carpa et dóna la benvinguda, per a poder prendre un mos.

Des del paddock club, es pot disfrutar del pit lane walk about, que comentarem més endavant, un recorregut pel paddock on es pot veure les escuderies, la zona de boxes... Tots els serveis que hi ha són de luxe: accés independent, parking exclussiu, servei de catering...

A mà esquerra, es puja, per unes escales, als paddocks clubs dels diferents equips, que es troben damunt dels boxes. Mentre caminem per arribar al de Ferrari, es pot veure els inmensos trailers i motorhomes dels equips. Deixem les coses, després de donar-nos una mica de merchandising de Ferrari, en alguna de les taules, que es on dinarem més tard.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.