Bèlgica. Bruixes (II)

Bruixes disposa de diverses esglésies a visitar: la catedral de Sant Salvador, que per fora, no es gaire espectacular, amb una robusta torre de 100m. Per dins, ens trobem amb diferentes pintures, l'orgue, les cadires del cor...

Aprop hi ha la de Nostra Senyora, un temple dels s. XIII-XV, amb una torre de 122m d'alçada, feta de maó. Destaca la Madonna amb nen, de marbre blanc, obra de Miquel Angel. També hi ha els mausoleus de Maria de Borgonya i de Carles el Temerari.


Al costat, hi ha una petita plaça molt maca, on hi ha l'antic Palau dels Senyors de Gruuthuse.Tornant cap a l'estació de tren, trobem el Begijhnof (beatari). Temps enrera vivien les beguines, dones religioses que duien una vida semblant a la de les monges, però amb vots menys estrictes. Va ser fundat l’any 1320 i actualment és un convent benedictí.Encara que nosaltres no vam pujar, val la pena fer algun dels recorreguts pels canals. Amb viatjes de 30-40 minuts, i per menys de 6€, pots coneixer també aquesta ciutat. Per últim, algunes fotos més del que podeu veure per Bruixes...** Més informació de Bruixes en:
Bèlgica. Bruixes (I)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.