Brasil. Natal (II): Litoral Nord




Les excursions més populars es realitzen amb els buggis que et porten per les platjes i dunes diverses que formen part de Natal. Els passejos et poden conduir cap al litoral nord o cap al sud. Primer comentarem el que fa referència a la zona nord.





Aquesta excursió la vam haver de repetir, doncs el primer dia a mitja excursió ens va ploure i vam haver de tornar. Llavors, vam negociar amb el conductor per tal de repetir-la, a un preu més econòmic. El buggeiro et ve a buscar-te a les pròpies portes de l'hotel, i començem el trajecte, passant per la Via Costeira, una àmplia avinguda de més de 8km. A l'altre costat veus el Parque Estadual das Dunas. Va ser creat l'any 1977, amb més de 1100ha per tal de preservar les dunes, en ple centre urbà de la ciutat.

Arribem al delta del riu Potengui, i ens hem d'esperar una estona, juntament amb altres buggis, per tal que un transbordador ens transporti a l'altra costat del riu.

A 20km es troba les dunes i la platja de Genipabu, una de les més boniques de Brasil. Fem una petita parada, i ens trobem amb la opció de poder passejar-se per les dunes amb dromeraris.




Seguim el cami, i creuem el riu Ceará Mirim, amb unes petites balses, amb un tamany just per a un buggi. El balser, impulsa la nau amb una vara de fusta... La següent parada és en la lagoa (llac) de Pitangui, a uns 28km de Natal. enmig de dunes, hi ha aquest llac on pots nadar, les cadires d'un dels bars estan tocant l'aigua i pots practicar l'aerobunda (una tirolina, que va d'un costat a altra, i a l'arribar al mig de l'aigua et tires).

Passem per les dunes daurades, on es van rodar escenes del film Star Wars II: L'atac dels clons.


Seguim camí, i s'arriba a Jacumá. En el seu llac, hi ha un aerobunda, molt espectacular: es baixa en avió (per l'aerobunda), una vegada a l'aigua et recullen en vaixell (una petita balsa) i et pujen adalt amb tren (amb unes vagonetes). També es pot fer esquibunda, que es tracta de baixar per una duna sobre una petita taula de fusta. Parem a dinar en la platja de Jacumá, a 33km de Natal, una bonica platja on poder prendre un bany.


Després de dinar, tranquilament tornem a l'hotel...

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.